DRUŽINSKA TRADICIJA KMETIJE GROBELNIK
Prefinjen okus naših domačih izdelkov temelji na tradicionalnih recepturah in postopkih, ki smo jih, tako kot našo kmetijo, prevzeli od naših dedkov in babic.
Začetki kmetovanja na Podbornikovi domačiji v Galiciji in imena Anton segajo kar pet generacij nazaj, na kar smo izredno ponosni.
Pred štirimi leti smo se odločili, da zakorakamo v novo kmetijsko dejavnost in kmetijo tudi moderniziramo. Posestvo je danes veliko 50 hektarov, pri čemer 14 hektarov pokriva gozd, vse ostalo pa so obdelovalne površine in pašniki na katerih se pasejo naše živali.
0
Generacij
0
Hektarov
0
Glav goveda
0
Prašičev
Ponudba
Naši favoriti
Domače dobrote, ki jih preprosto obožujemo.
Učka
Edinstven okus naše Učke sestavljajo svinjska ribica, svinjska potrebušina, fino mleta kamena sol in mleti poper.
Čiki
Čiki navdušujejo s kombinacijo finega mletega govejega mesa, grobo mletega svinjskega mesa, kockane slanine, popra, fino mlete kamene soli, mesarske soli in naravnega česna.
Pršut
Preprosta kombinacija domačega svinjskega stegna s slanino in kožo ter fino mlete kamene soli bo pričarala edinstven okus domačega pršuta.
Mnenja naših strank